Bilen finns alltid där för dig

Den finns där när du är ledsen, den finns där när du är glad, den finns där när du är arg, den finns där vad du än känner. Det vi pratar om är din bil – den som alltid står där på uppfarten och väntar på att du ska ut och köra med den. Nu är det ju inte så att en bil lever, men den hjälper dig så pass mycket i vardagen att du borde vara tacksam över den då och då. 

Ska du åka och handla, ska du åka hem till föräldrarna eller öser regnet ner och du vill verkligen inte bli blöt på väg till jobbet? Då finns bilen där som en hjälpande hand som tar dig från plats A till B. Vad hade du gjort utan din bil? Förmodligen hade livet varit svårare, och det speciellt i situationer som vi nämnde ovan.

Visa uppskattning till din bil

Att då och då tvätta bilen, städa inuti bilen och tanka bilen är att ta hand om den. Och det behövs inte bara för att du ska kunna åka fram och tillbaka runt hela världen – utan det krävs också för att du ska vara tacksam över din bil och reflektera över hur livet hade sett ut utan bilen. Tar du hand om den håller den även längre. 

Utan bilen hade det inte varit lika lätt att åka och köpa nya, fräscha konferensmöbler till företaget, och inte heller varit lika lätt att hämta dina barn på förskolan som ligger en bit bort. Så säg tack till bilen och ta hand om den.