Styla bilen

Är du trött på din bils utséende? Isåfall kan det vara dags att göra någonting åt det. Med rätt metoder kan man få även den fulaste bilen att se lite frän ut, man måste bara vara villig att ge det ett försök. Det finns t.ex. speciella lampor som man kan sätta in i strålkastarna för att ge bilen extra coolt ljus eller LEDslingor man kan fästa inuti bilen. Det finns garanterat någonting för alla.

En annan sak man kan göra är att byta ut bilmärket längst fram på bilen till en med inbyggt ljus. En sån kan få bilen att se jättecool ut när man startar den eftersom vissa sådana märken inte bara lyser upp när man startar bilen utan även gör någon häftig rörelse med ljuset när man startar motorn. Vill man inte fixa någonting med själva bilen kan man alltid köpa ett specialskal till sina bilnycklar. Dessa finns i alla möjliga färger och material och kommer göra att det känns lyxigare att gå och låsa upp bilen.

Någonting som inte är lika vanligt men som kan göra dig till en riktig trendsättare är att sätta plastfilm i t.ex. sidorutorna i baksätet. Det finns massor av olika snygga filmer att välja mellan på www.folier.se, bland annat holografiska och metallicfärgade. Du får då i princip tonade bakrutor men med snyggare mönster och färger utåt! Alla andra kommer garanterat bli avundsjuka och vilja ta efter ditt snygga sätt att styla din bil.