Nya bilmodeller att hålla utkik på

Är du på jakt efter en ny bil och gärna vill prioritera att investera i en bil som har försetts med den allra senaste tekniken och som garanterat kommer att ge en hel del avundsjuka blickar från omgivningen kanske du ska kika på de nya lanseringarna på marknaden under 2022. Framförallt elbilar är verkligen på tapeten och med dessa modeller kan du spara på drivmedel, samtidigt som du kan glida fram på gatorna i stil och mer tyst. Så vilka nya bilmodeller bör du då hålla ett litet extra vakande öga efter?

Hyundai IONIQ 6

IONIQ 6 från varumärket Hyundai är ett riktigt vrålåk som har en design som slår det mesta. Denna elbil är utvecklad med mängder av smarta funktioner och är lika snygg att kolla på som den är praktisk att använda och rolig att köra.

Hyundai har hämtat inspiration från 1920-talets veteranbilar, men skapat en mer kompakt och kupeliknande design som gör att denna bilmodell verkligen står ut från mängden. IONIQ 6 lanseras under 2022, så håll utkik!

Audi RS 3

Under 2022 kommer även Audi att lansera sin mycket hypade bilmodell RS3. En mycket kompakt modell, men som har försetts med 400 hästkrafter och en turbomotor på 2,5 liter. Med denna kan du accelerera snabbt och då bilen är försedd med Quatro är den mycket rolig att köra. RS 3 är modellen för dig som inte vill köpa en elbil, utan istället en mer klassisk variant som är snygg och som passar de flesta hushåll.